Çalışma Saatleri: Pzt - Cmt 8:00 - 20:00
 İzmir Jant Tamiri

İzmir Jant Tamiri

Kaza ve çarpmaların etkisiyle üzerinde kırılma, aşınma, çizilme, göçme oluşan jantlarınız, İzmir jant tamirinde uzman olan RimFix ekibi tarafından CNC jant düzeltme ile yenilenmektedir.

CNC Diamond Cut işlemiyle, yüzey geometrisi otomatik olarak oluşturularak, jant yüzeyleri ve jant kollarının onarımı sağlanır. 

Jant yırtığı ve jant çatlaklarında ise kaynak kullanılarak birleştirilir. Jant kaynaklama işleminden sonra birincil jant kumlama işlemi yapılarak kaynağın neden olduğu kabuk diğer kalıntılar gibi yüzeyden kaldırılır. Ancak kaynak işlemi metalin iç yapısını bozduğundan ve metali daha sert , kırılgan hale soktuğundan dolayı jant mutlaka ikincil bir gerilim giderme kumlama işlemine tabi tutulmalıdır. Kumlama işlemleri tamamlandıktan sonra isteğe göre elektrostatik jant boyama uygulanabilir.

Ege Denizi’nin doğusunda, 4.279.677 nüfusuyla, Türkiye’nin üçüncü en kalabalık şehri olan İzmir’de hizmet veren; Rimfix Mobil Jant Onarım Merkezine, izmir jant onarımı, izmir jant boyama, izmir elektrostatik toz boya, izmir jant kumlama, izmir jant düzeltme, izmir renkli jant boyama, izmir boya sökümü, izmir cnc jant onarımı konuların da sorularınız için 0232 329 66 00 numaramızdan veya İletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.